J. Mourinho užsiminė apie galimą pasitraukimą iš „Real“ (komentaras)

Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho davė užuominą Milano „Inter“ ir Londono „Chelsea“ klubo fanams pasakydamas, kad jis gali grįžti ten kur jau yra buvęs.

Jau ilgą laiką J.Mourinho yra siejamas su išvykimu iš „Real“ klubo, o pats strategas taip pat pripažįsta, kad jis gali išvykti iš Ispanijos.

„Turiu nuotykius mėgstančią dvasią, todėl nežinau, kad manęs laukia kitą sezoną. Nėra lengva pasirinkti savo kitą tikslą po to kai dirbai Anglijoje, Italijoje ir Ispanijoje. Galbūt aš grįšiu ten, kur jau esu buvęs. Laukite staigmenų“, - užuominomis kalbėjo J.Mourinho.

J.Mourinho jau seniai yra siejamas tiek su „Inter“, tiek su „Chelesa“ klubu, tačiau daug kas mano, kad „Nerazzurri“ yra labiau tikėtinas variantas, nes iš „Chelsea“ klubo J.Mourinho buvo atleistas, o „Inter“ strategas paliko savo noru, prieš tai su klubu laimėdamas visus įmanomus titulus.

„Jei Dievas man padės išlikti sveikam, tada mano trenerio karjera tik įpusėjo“, - užbaigė 50 metų portugalas, kuris ketina dar ilgai treniruoti klubus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių