J. Kazlauskas: rinktinėje tikrai bus naujų veidų (komentaras)

Lietuvos rinktinės treneris džiaugiasi, kaip sezonas NBA klostosi Jonui Valančiūnui ir Donatui Motiejūnui, tačiau nerimauja dėl Lino Kleizos, - rašo portalas 15min.lt

„Džiaugiuosi, kad Motiejūnas kuo toliau, tuo daugiau rungtyniauja ir įneša savo indėlį į komandos žaidimą. Man nerimą kelia Lino situacija, jis man sakė, kad yra visiškai pasveikęs. Kaip visi matote, jis nerungtyniauja, todėl galbūt čia yra klubo žaidimai. Tiesos aš nežinau, todėl nenoriu spekuliuoti šia tema. Nemanau, kad mums reikia dabar pykti, tiesiog viską laikui bėgant išsiaiškinsime.Jau dabar matau būsimos komandos veidą. Rinktinėje tikrai išvysime naujų veidų“, – teigė treneris.

J.Kazlauskas pripažino, jog Kinijos krepšinio federacijai į rinktinės trenerio kėdę rekomendavo Kęstutį Kemzūrą.

„Jie kalbėjo apie Kęstutį ir aš rekomendavau jį kaip labai gerą trenerį. Matote, ten renkant trenerį vyksta labai įdomūs procesai. Net kalbėti apie tai yra nelengva. Reikia suprasti jų psichologiją. Tai labai didelė atsakomybė“, – sakė specialistas.

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) nacionalinei komandai iškėlė tikslą užimti bent penktą vietą. J.Kazlauskas pripažino, jog jam tokie išankstiniai nusistatymai nepatinka.

„Visi nori kuo aukštesnių, bet į tai aš žiūriu taip: aha, jeigu užėmei ne penktą, bet šeštą, arba ne trečią, o ketvirtą, tai tuomet yra peno kažką nulinčiuoti“, – sakė J.Kazlauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių