I.Zouras: žaisdami prieš tokio lygio komandą privalėjome rizikuoti

Po pirmojo pralaimėjimo šio sezono Eurolygos mače prieš Maskvos CSKA Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Ilias Zouras neslėpė apmaudo, tačiau pripažino, kad teko susitikti su labai pajėgia komanda.

„Reikia pasveikinti savus žaidėjus, kurie gerai žaidė prieš vieną pajėgiausių Europos komandų. Žinojome, kad nesame pilnai pasiruošę. Privalėjome rizikuoti ir tai darėme. Didžiąją rungtynių dalį gynėmės zona. Tačiau prieš tokią aukštą komandą, kurioje Ramūnas Šiškauskas žaidžia antru numeriu, o Andrejus Kirilenka – trečiu, rungtyniauti tikrai sunku“, - kalbėjo strategas.

„Pralaimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių, o jie puikiai pataikė. Tačiau mes stengėmės iš visų jėgų“, - pažymėjo graikas.

„Dėkoju sirgaliams, kurie labai aistringai palaikė komandą viso mačo metu. Jų palaikymas mums turi būt papildoma motyvacija ateities kovoms“, - sakė I.Zouras.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

vilkas

vilkas portretas
Žaisdami prieš tokio lygio komandą turėjote gerai žaisti, o ne grybą pjauti. Eilinį kartą skambios frazės apie pergales prieš varžybas ir pasiteisinimai ir verkšlenimas po varžybų. Nevykėlių komanda.

vilkui

vilkui portretas
Tavo frazėje jaučiama piktdžiugiška portugalų vaivadijos gaida...

ss

ss portretas
ko gi buratinas tyli , dar antausio nesuvirškino , kur tas jo optimizmas visus į vietą padėt , apgailėtina ...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių