I.Zouras liko prie Kauno „Žalgirio“ vairo

Graikijos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės strategas Ilias Zouras dar vieną sezoną treniruos tituluočiausią Lietuvos krepšinio komandą Kauno „Žalgirį“.

Pernai I.Zouras sugebėjo tinkamai perimti žalgiriečių ekipą ir su ja sugrąžino į Kauną prestižinius trofėjus – Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionų aukso žiedus ir  Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurę. Be to, žalgiriečiai antrus metus iš eilės tapo Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionais.

„Buvome susitarę, kad jis ir ateinantį sezoną liks prie mūsų komandos vairo, ir savo žodžio laikomės. Šio trenerio profesionalumas ir darbo rezultatai mus tenkina, bet pageidausime, kad jis daugiau dėmesio skirtų per treniruotes jauniems komandos žaidėjams ir jais labiau pasitikėtų per rungtynes“, – dienraščiui „Kauno diena“ teigė „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas.

„Ne kartą esu sakęs, kad didžiuojuosi treniruodamas „Žalgirį“. Džiaugiuosi, kad Kaune dirbsiu ir kitą sezoną. Komandos branduolys lieka beveik toks pats, todėl tikiu, kad nuoširdžiai dirbdami ir toliau eisime sėkmingu keliu. Rudenį persikelsime į naująją areną, kurioje vėl bus malonu susitikti su geriausiais krepšinio aistruoliais Europoje“, – tvirtino I.Zouras.

Iš „Žalgirio“ klubo sporto direktoriaus pareigų pasitraukė Rimantas Grigas, kuris sulaukė pasiūlymo dirbti užsienyje. Jį pakeisti ieškomas kitas krepšinio specialistas.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisZourasRomanovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
super

h

h portretas
Labai gerai, nenorėjau Kemzūros

zalgirietis

zalgirietis portretas
super naujiena! po iskovoto LKL cempiono titulo per paskutine Ilias Zouros kalba atrode, kad jis atsisveikineja su Zalgiriu ir jo fanais bei jiems nuosirdziai dekoja..buvo liudna tai klausyti, bet vilties ipute Javtoko interviu, kur jis tarsi ir netycia issidave, kad treneris bus tas pats :) dar daugiau vilties pridejo Motiejuno interviu, kur jis tiesiai sviesiai pasake, kad Trevizo Benetton Zalgiriui ne konkurentas :) kitaip tariant, Zalgiris be vargo perspjaus italu pasiulyma, ka beja ir padare antrus metus is eiles (Kalnietis anksciau). visokiariopos sekmes siam treneriui tiek su Graikijos rinktine, tiek su Zalgiriu! Graikai pas mane bus iskart po lietuviu vien del sito trenerio!
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių