Italija: lyderių mūšis pasibaigė kontraversiškomis lygiosiomis

 

 

Sužaistos pirmos XXVII Italijos „Serie A“ turo rungtynės, kuriose savo aikštėje rungtyniavęs „Napoli“ sužaidė lygiosiomis 1:1 su Turino „Juventus“ ekipa.

Rungtynes aktyviau pradėjo svečiai iš Turino. Jau 10 susitikimo minutę po puikaus Andrea Pirlo perdavimo smūgiu galva kamuolį į „Napoli“ vartus pasiuntė Giorgio Chiellini.

Neilgai trukus aikštės šeimininkų gynėjas savo baudos aikštelėje neleistinai pagriovė „Juventus“ žaidėją, tačiau mačui teisėjavęs Daniele Orsato nusprendė neskirti vienuolikos metrų baudinio.

Likus keletui minučių iki pertraukos „Napoli“ saugas Gokhanas Inleras stipriai smūgiavo kamuolį į „Juventus“ vartus, kuris rikošetu atsimušęs nuo gynėjo įskriejo į vartų tinklą.

Jau per pridėtą teisėjo laiką Edinsonas Cavani tyčia alkūne smūgiavo G.Chiellini į galvą, tačiau epizodo nepastebėjęs D.Orsato pasitaręs su linijos arbitru nupsrendė neišvyti puolėjo iš aikštės.

Antroje rungtynių pusėje aktyviau rungtyniavo aikštės šeimininkai. Puikias progas pasižymėti turėjo Marekas Hamšikas ir E.Cavani.

Šiuo metu pirmoje „Serie A“ lentelės vietoje žengiantis „Juventus“ pirmauja šešiais taškais nuo laipteliu žemiau stovinčių „Napoli“ futbolininkų.

„Napoli“ 1 – 1 Turino „Juventus”

  • 10’ [0 – 1] Giorgio Chiellini
  • 43’ [1 – 1] Gokhan Inler


NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių