Išskirtinis interviu su „Žalgirio“ valdybos nare A. Dementavičiūte

Praėjusį penktadienį buvo sprendžiami aktualūs „Žalgirio“ krepšinio klubui klausimai. Apie tai – iškirtinis Kauno „Žalgirio“ arenos direktorės bei VšĮ „Žalgirio rėmėjas“ valdybos narės Angelės Dementavičiūtės interviu laidoje „Krepšinio pasaulyje“.

Kas valdys „Žalgirį“? Tai turėtų būti kolektyvinis derinys. Netiesa, kad iš ŪBIG valdybos pirmininko pareigų atsistatydinus Vladimirui Romanovui, jis perdavė „Žalgirio“ akcijas (nes jų nėra) krepšinio veteranams. Pagal Lietuvoje veikiančius įstatymus, viešoji įstaiga turi tik dalininkus. Vadinasi, kokią klubo dalį „Kauno „Žalgirio“ rėmėjas“ turėjo, tokia ji ir liko, nes tai nebuvo V.Romanovo nuosavybė.

Atlygio už darbą Kauno „Žalgirio“ žaidėjai ir treneriai yra negavę už tris pastaruosius mėnesius, todėl siekiant be skolų užbaigti krepšinio sezoną, reikia dešimt milijonų litų, neskaičiuojant kitų praėjusių metų sezono skolų. Optimistiškai nusiteikusi A. Dementavičiūtė mano, kad „Žalgiriui“ padės ne tik Kaunas, bet ir visa Lietuva.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Ši persona nekelia pasitikėjimo. Nemanau, kad tokios asmenybės kaip ji, nesavanaudiškai ir atsidavusiai dirbtų kuriamąjį darbą.

2 nuomone

2 nuomone portretas
tai tas pats buratinas tik kad moteris ie lietuviskai kalba geriau

tai

tai  portretas
kas kad dalis priklauso ubigui? Ubigo valdybos pirm Romanovas. Kas cia neaisku ? Tik neaisku kur ubigas sedi ar gerojoje ar blogoi ub dalyje. Greiciausiai blogoje.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių