Ispanijos rinktinė 2:0 nugalėjo Hondūrą

Pirmąją pergalę pasaulio čempionate iškovojo viena jo favoričių Ispanija, Davido Villos dublio dėka įtikinimai 2-0 įveikusi Hondūrą.

Pajėgiausia Europos ekipa turėjo progų pasiekti ir įspūdingesnį rezultatą, tačiau jų neišnaudojo. "Hattrick'o" nepavyko pelnyti ir Villai, kuris nesugebėjo realizuoti 11 metrų baudinio.

Nepaisant to, ispanų pranašumas nekėlė abejonių - jau dvikovos pradžioje po Villos smūgio kamuolys atsimušė į vartų konstrukciją, o kiek vėliau būsimasis "Barcelona" narys įsiveržė į baudos aikštelę, suklaidino tris gynėjus ir pasiuntė kamuolį į viršutinį vartų kampą.

Net tris kartus arti tikslo buvo toli gražu ne pačią geriausią sportinę formą šiuo metu demonstruojantis po traumos neseniai atsigavęs Fernando Torresas, bet jam pritrūko tikslumo.

Po didžiosios pertraukos Villa padvigubino skirtumą smūgiu iš 18 metrų, po kurio kamuolys pakeitė skriejimo kryptį atsimušęs į vieną iš gynėjų. Po kelių minučių greita kontrataka baigėsi tik šiek tiek netiksliu Sergio Ramoso šūviu.

62 minutę Villa neišnaudojo idealaus šanso pelnyti trečiąjį įvartį - nerealizavo 11 metrų baudinio, - o po keitimo aikštėje pasirodžiusio Cesco Fabregaso smūgį nuo vartų linijos atmušė gynėjas.

Ispanija 2 - 0 Hondūras
17' [1 - 0] David Villa
51' [2 - 0] David Villa

62' David Villa (Ispanija) nerealizavo 11 metrų baudinio.


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių