Įsismarkavo: „Neptūnas“ LKL čempionate laimėjo septintą kartą iš eilės

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai „Švyturio“ arenoje vykusioje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) dvikovoje rezultatu 96:83 nugalėjo Utenos „Juventus“ ekipą ir iškovoję septintąją paeiliui pergalę Lietuvos čempionate dar labiau įsitvirtino trečioje turnyrinės lentelės pozicijoje.  

Tai buvo saldus neptūniečių revanšas už pirmąjį šių ekipų LKL susitikimą, vykusį 2012 metų rugsėjo 29 dieną Utenoje, kuomet po itin atkaklios kovos netikėtai rezultatu 93:88 laimėjo „Juventus“ ekipa, treniruojama klaipėdiečio Ryčio Vaišvilos.

Dar prieš kovą „Neptūno“ komandos treneris Kazys Maksvytis sakė, kad visi dega noru atsirevanšuoti ir įrodyti, kad tai buvo atsitiktinumas.

„Neptūnas“ Klaipėdoje jau demonstravo kur kas gražesnį krepšinį ir atkakliai siekė revanšo.

Tai liudija ir įspūdinga rungtynių pradžia, kurią klaipėdiečiai pradėjo atkarpa 10:0. Tai „Juventus“ ekipai buvo lyg šaltas dušas.

Komandos į didžiąją pertrauką iškeliavo „Neptūnui“ pirmaujant dviženkle taškų persvara - 45:33, o trečiajame kėlinyje po kelių taiklių tolimų Mariaus Runkausko šūvių Klaipėdos ekipos pranašumas išaugo iki 27 taškų - 65:38 ir rungtynių nugalėtojas abejonių jau nebekėlė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

haha

haha portretas
nezaide Gustas su Mazeika ir laimejo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių