„Inter“ kovos Italijos taurės finale

Trečiadienį Italijoje buvo žaidžiamas antrasis Italijos taurės pusfinalio mačas, kuriame susitiko Milano „Inter“ ir „Roma“ žaidėjai. Šios rungtynės baigėsi lygiosiomis 1-1, tačiau dėl ankstesnio rungtynių rezultato „Inter“ pateko į Italijos taurės finalą.

Pirmasis rungtynių kėlinys buvo gan nuobodus ir rimtų progų sukurta nebuvo. Įsimintinesni buvo tik „Roma“ saugo Daniele De Rossi bandymai smūgiuoti iš toliau. 

Antrajame kėlinyje krito pirmasis ir priešpaskutinis mačo įvarti. 58-ą minutę įvartį iš krašto palei žemę į vartų kampą pelnė „Inter“ puolėjas Samuelis Eto‘o.

„Inter“ įmušę ėmė dar pavojingiau atakuoti. Gerą progą turėjo Giampaolo Pazzini, kuris išbėgo vienas prieš vartininką Doni, tačiau smūgiavo tiesiai į jį. Vėliau aikštėje po keitimo pasirodęs Diego Milito atsidūrė panašioje situacijoje, kuri baigėsi vienodai.

„Roma“ klubas į tai atsakė labai pavojingu Marco Borriello smūgiu, kai kamuolys atsidaužęs į vieną virpstą, atsitrenkė į kitą ir išskrido iš vartų. Vėliau iš toli pavojingai smūgiavo Mirko Vučiničius.

Visgi 84-ą minutę „Roma“ rezultatą sugebėjo išlyginti, kai po puikaus Simone Perrotta perdavimo įvartį galva pelnė minėtasis Borriello.

Taip šios rungtynės taip ir baigėsi, taigi „Inter“ namuose sužaidę lygiosiomis, o svečiuose laimėję, sugebėjo patekti į Italijos taurės finalą, kuriame jie susitiks su „Palermo“ klubu.



„Inter” 1 - 1 „Roma”
(Pirmas mačas 1-0, bendras rezultatas 2-1)
58' [1 - 0] Samuel Eto‘o 
84' [1 - 1] Marco Borriello


Šiame straipsnyje: InterRoma

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių