Įkaušęs „Arsenal“ puolėjas vos nesusimušė naktiniame klube

Vis mažiau laiko žaisti Londono „Arsenal“ komandoje gaunantis puolėjas Andrejus Aršavinas laisvalaikį leidžia naktiniuose klubuose. Trečiadienį rusas nusprendė atsipalaiduoti, bet alkoholio poveikis vos neprivedė iki muštynių.

Futbolininko agresiją vaizdo medžiagoje užfiksavo netoliese buvęs naktinio klubo lankytojas, kuris nepraleido progos nufilmuoti rusiškai besikeikiantį ir sukelti muštynes bandantį „kanonierių“ narį.

Dėl karštakošiško elgesio iš naktinio klubo išvarytas rusas siekė į jį dar kartą patekti, bet apsaugos darbuotojai tam užkirto kelią ir futbolininkas su kaltininku santykių taip ir neišsiaiškino.

Manoma, kad šią vaizdo medžiagą išvydusi „Arsenal“ klubo vadovybė skirs A.Aršavinui sankcijas, todėl puolėjui veikiausiai teks susimokėti piniginę baudą.

Praėjusią savaitę pranešta, kad po šio sezono rusas tikrai paliks Londono ekipą. Kol kas futbolininku domisi keletas „Premier“ lygos klubų ir Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa. Prieš pusmetį „kanonierių“ nariu susidomėjimą buvo išreiškusios ir Turkijos komandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių