I.Kantzouris palieka „Žalgirį“, su K.Kemzūra derybos nevyksta

Prastas Kauno „Žalgirio“ komandos žaidimas ir pirmieji naujo sezono rezultatai vyriausiojo trenerio Ilijo Zouro asistentui Ilijui Kantzouriui kainavo postą.

„Kartojasi “déjà vu" situacija: geriau košmaro pabaiga, nei košmaras be pabaigos. Netenkina komandos žaidimas ir rezultatai, treneris vis prašė laiko eksperimentams, tačiau eksperimentuoti vykstant Eurolygos varžyboms – neteisinga ir neprotinga.

Mūsų klaida, kad mes pasidavėme Ilijo Zouro spaudimui ir neprieštaravome, kad komandą jis treniruotų su savo asistentu – tai nedavė jokios naudos klubui. Nuo šiol pasistengsime įvesti taisyklę, kad asistentai būtų tik lietuviai.

Komjaunimo propaganda visą dieną platino dezinformaciją, kad Kęstutis Kemzūra stos prie komandos vairo. Gal kada nors tai ir atsitiks, bet su juo net nevyko derybos. Jei K.Kemzūra nori treniruoti „Žalgirį“, jis turi tiek pat galimybių, kiek ir kiti krepšinio specialistai", – televizijai „Sport1“ teigė „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas.

Kai „Žalgirio“ vyriausiasis treneris I.Zouras Europos čempionatui ruošė Graikijos nacionalinę rinktinę, su „Žalgiriu“ dirbo I.Kantzouris, Kauno ekipos trenerių štabe pakeites savo tautietį Georgijų Ketselidį.

Oficialių tarptautinių varžybų sezoną „Žalgiris“ pradėjo Maskvoje, kur A.Gomelskio taurės turnyro pusfinalyje 61:69 pralaimėjo daugkartiniam Rusijos čempionui CSKA, o mačą dėl 3-iosios vietos 66:80 – Atėnų „Panathinaikos“.

Pirmose VTB Vieningosios lygos rungtynėse 84:70 įveikę Talino „Kalev“, žalgiriečiai kuklia pergale 75:68 prieš Palangos „Naglį“ pradėjo LKL čempionatą, bet kitame mače 84:69 sutriuškino Vilniaus „Sakalus“.

Po to – netikėta nesėkmė Kazachstane: kauniečiai VTB Vieningosios lygos rungtynes 78:86 pralaimėjo neseniai suburtai „Astanos“ ekipai. Grįžę į namus, tik po dramatiškos kovos savo arenoje 84:82 palaužė Samaros „Krasnyje Krylja“ krepšininkus.

Galiausiai Eurolygos sezono atidarymo mače Kaune žalgiriečiai 74:87 nusileido Maskvos CSKA.

Ryt Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato rungtynėse kauniečiai susitiks su LKL debiutante – Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa.

Penktadienį – Kauno derbis: „Žalgiris“ egzaminuos kitą savo miesto komandą „Baltus“.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sprendimas ismintingas

Sprendimas ismintingas portretas
Volodj Решение - Супер Правильное!!! И пиздюлей дал и заставишь работать тренера вдвойне "через немогу", нежели работал до этого. ЕСЛИ САМ ПРИДУМАЛ - НИЖАЙШИЙ ПОКЛОН. ЕСЛИ ПРИДУМАЛ ОДИН ИЗ ТВОИХ ПОМОШНИКОВ - КЛАНЯЮСЬ ВДВОЙНЕ. Женька Зоур - отличный тренер. Он ещё покажет, на что способен. Дай ему поработать. Только не назначай над ним "помошников" - надзирателей и всё будет "азохен вей", увидешь. Юрий.

benas

benas portretas
Daryk ką nori-ištempiai komandą,kai ,,patriotai,,laidojo.

KAIP

KAIP portretas
SAKE KAZLAUSKAS AKOL BUS ROMAMANOVAS JIS IR KEMZURA NET IR UZ DYKA NETRENIRUOS ZALGIRI
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių