Į sirgalių butelį sviedusiam M.Teodosičiui - bauda

Antrosiose Graikijos čempionato finalo rungtynėse emocijų nesuvaldęs ir butelį į Atėnų "Panathinaikos" aistruolį metęs Pirėjo "Olympiacos" ekipos gynėjas Milošas Teodosičius sulaukė bausmės.

Krepšininkas bus priverstas sumokėti 6600 eurų baudą bei atsiprašyti varžovų komandos gerbėjo.

Priminsime, jog ketvirtajame mačo kėlinyje į aikštę iš tribūnų buvo mestas butelis, kurį "Olympiacos" gynėjas Vassilis Spanoulis padavė dvikovos teisėjui. Emocingai į šį epizodą sureagavo vienas VIP vietoje (prie pat aikštės) sėdėjusių "Panathinaikos" aistruolių, kuris pakilęs iš savo vietos pradėjo energingai reikšti savo emocijas.

Šioje vietoje neatlaikė ant atsarginių žaidėjų suolelio sėdėjusio M.Teodosičiaus nervai ir serbas per visą aikštelę paleido butelį sirgaliaus link. Laimei serbas nebuvo toks tikslus, kaip mesdamas kamuolį į krepšį, ir butelis nukrito prie "Panathinaikos" aistruolio kojų. 

Bausmės neišvengė ir "Panathinaikos" klubas. Už nedrausmingą sirgalių elgesį Eurolygos čempionams skirta 10 tūkst. eurų bauda.


Šiame straipsnyje: Milošas Teodosičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Chuliganizmas turi būti vertinamas itin griežtai - nesvarbu, sirgalius ar sportininkas taip elgiasi.

pv.

pv. portretas
ne nu vis del to tie srb jug ir panasus tai keistos tautos ....

Gintas

Gintas portretas
Už tokius dalykus reikia bausti itin griežtai.Kitas dalykas,kai tokius neprognozuojamus veiksmus,perima ir mūsų šalies klubų žaidėjai ir sirgaliai.O gavę bausmę,komentuoja,kad Graikijoj ir Serbijoj dar ne tokių dalykų būna....Ypatingai tokią ,,patirtį" buvo bandoma perimti kai LR treneris buvo Trifonavičius.....Tada atsirado nepagarba ir varžovui ir priešininkų sirgaliams ir miestui......
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių