Į Kauną atvykę Eurolygos čempionai – kupini ryžto

Į Kauną atvyko būsimasis aštuntojo Eurolygos turo Kauno „Žalgirio“ varžovas – turnyro čempionų titulą ginantis Pirėjo „Olympiacos“ klubas, kuriam atstovauja Martynas Gecevičius. Pirmąją tarpusavio akistatą Lietuvos čempionai laimėjo 79:61.

Savo sąskaitoje 5 pergales ir 2 pralaimėjimus turinti Pirėjo komanda C grupėje žengia antra į priekį užleisdama per septynerias rungtynes vos kartą suklupusius kauniečius. Praėjusią savaitę „Olympiacos“ nepasigailėjo Stambulo „Anadolu Efes“ ekipos, kurią sutriuškino 75:53.

M.Gecevičius šį sezoną Eurolygoje rungtyniauja epizodiškai – jis aikštėje pasirodė trejose rungtynėse, kuriose ant parketo vidutiniškai praleido 4 minutes, tačiau dar nėra pelnęs nė taško.

Pasak lietuvio, Graikijos čempionai atvyko pagerinę savo žaidimą ir tikisi, kad rungtynės skirsis nuo pirmosios dvikovos.

– Kokiomis nuotaikomis atvykote ir ko tikitės iš penktadienio rungtynių?

– Nuotaikos geros, Eurolygoje pozicijos kol kas geros. Sezoną pradėjome sunkiai, bet įsivažiavome ir žaidžiame gerai. Žinome, kad „Žalgiris“ žaidžia irgi gerai ir bus sunku. Atvažiavome gerų rungtynių.

– Pirmosiose rungtynėse „Žalgiris“ šventė užtikrintą pergalę. Kaip pasikeitė „Olympiacos“ žaidimas nuo tų rungtynių?

– Po tos nesėkmės laimėjome keturis susitikimus iš eilės, tad žaidimo lygis tikrai pakilo ir manau, kad penktadienio rungtynės skirsis nuo tų, kurios vyko Pirėjuje.

– Kokios jūsų stipriosios pusės, lyginant su „Žalgiriu“, kuriomis tikitės pasinaudoti?

– Pirmosiose rungtynėse kažkiek nustebino intensyvumu, gynyba ir mes nežaidėme taip, kaip turėjome žaisti. Dabar esame labiau pasiruošę, vis tik praėjo daugiau, nei mėnesis. Tikimės išnaudoti savo stipriąsias puses.

– „Žalgiris“ jau turi bilietą į „Top 16“ etapą. Galbūt tikitės varžovų atsipalaidavimo?

– Manau, kad jie tikrai neatsipalaiduos žaisdami prieš savo žiūrovus. Jie žaidžia gerai. Taip pat, kai pralaimi rungtynes, atsitinka blogų dalykų ir niekas nenori specialiai atsipalaiduoti bei pralaimėti. Manau, kad jie vistiek stengsis laimėti kiekvieną mačą.

– Kaip vertinate savo vaidmenį komandoje?

– Mano situacija tokia sudėtinga, kad sunku ką nors komentuoti – praktiškai nežaidžiu. Laukiu savojo šanso ir tiek.

 

 

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

grandiozo

grandiozo portretas
kova iki taures

Visi

Visi portretas
visi Kauno "Žalgirio" fanai !!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių