Į finalo ketvertą patekęs Šaras: žaidėmė labai blogai (komentaras)

Lemiamos Eurolygos ketvirtfinalio rungtynės ketvirtadienio vakarą atsijojo du lietuvius. Po dramatiškos kovos Šarūno Jasikevičiaus Barselonos „Regal Barcelona“ 64:53 pranoko Atėnų „Panathinaikos“ ir žengė į finalo ketvertą.

Po mačo 6 taškus pelnęs Š.Jasikevičius džiaugėsi kelialapiu į Londoną, bet nerimavo dėl komandos žaidimo.

„Patekti į finalo ketvertą – labai sudėtinga. Gerai atrodėme reguliariajame sezone, puikiai – „Top 16“ etape. Tačiau ketvirtfinalyje nežaidėme gerai, o „Panathinaikos“ buvo savo formos pike. Ypač sunku buvo juos įveikti Atėnuose. Na, bet svarbiausia, jog esame finalo ketverte. Kaip sakė treneris, jei norime laimėti Eurolygą, turime dvi savaites pagerinti žaidimui. Mums kažko trūksta – tikrai nežaidžiame taip, kaip galime. Vis dėlto manau, kad nusipelnėme pagyrų už tai, kad atsitiesėme tokioje atkaklioje serijoje“, – pasakojo Š.Jasikevičius.

Savo ruožtu J.Mačiulis po nesėkmės krimtosi: „Nežinau, kas šiose rungtynėse buvo kitaip. Labai prastai pradėjome mačą ir vėliau taip ir nebeatsitiesėme. Stengėmės ir padarėme viską, ką galėjome, tačiau sunku laimėti, kai tokiai komandai kaip „Regal Barcelona“ duodi susikrauti 17 taškų pranašumą. Na, bet kažkas laimi ir kažkas turi pralaimėti. Labai liūdna. Beliko kautis dėl titulo Graikijoje.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių