H.Redknappas: kamuolius padavinėjęs berniukas yra tikras idiotas

Londono „Queens Park Rangers“ trenerisHarry Redknappas spaudos konferencijoje paklaustas apie incidentą įvykusį vidury savaitės, lygos taurės rungtynėse, pavadino kamuolius padavinėjusį vaikiną Charlie Morganą bjauriu ir idiotu.

17 metų vaikinas yra „Swansea“ direktoriaus Martino Morgano sūnus – jis per rungtynes su „Chelsea“ savaitės viduryje susilaukė daugiausiai dėmesio, kadangi 78 minutę įvyko incidentas, per kurį berniukas nedavė kamuolio, jo pasiimti norėjusiam Edenui Hazardui.

„Chelsea“ saugas norėjo kuo greičiau kamuolį pasiimti, tačiau C.Morganas tiesiog atsisėdo ant jo, o E.Hazardas, kaip buvo ankščiau spyrė jam, nors, kai video medžiagoje matoma, kaip jis spyria į kamuolį.

QPR treneris H.Redknappas šiuo atveju apgynė „mėlynųjų“ saugą, bei išvadino „Swansea“ vaikiną idiotu.

„Mačiau per televiziją, kad berniukas „tweetino“ (rašė pranešimą per „Twitter“), jog jis yra puikus laiko „tempėjas“. Manau, kad tai yra bjauru, kaip jis pasielgė“, - kalbėjo strategas.

„Kodėl vaikis gulėjo ant kamuolio? Įsivaizduokite tą jausmą, kai bandai patekti į finalą ir tau prieš akis stoja vaikas, kuris elgiasi kaip idiotas, gulėdamas ant kamuolio. E.Hazardas jam nespyrė, o spyrė į kamuolį.“

„Visas dalykas šiek tiek peržengia ribas. Įsivaizduoju kas būtų, jei kokie nors žaidėjai būtų spyrę daug stipriau, nei tai padarė jis“, - diskutavo jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone.

Nuomone. portretas
Pritariu.

RB

RB portretas
Full support on this, Harry;)

Nuomone

Nuomone portretas
Tokie "karaliukai" sugadina visas rungtynes. Bjauru.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių