Guti „El Classico“ tikisi buvusios komandos sėkmės

Buvęs Madrido „Real“ klubo narys Guti pasidalino mintimis apie šeštadienį vyksiančias „El Clasico“ rungtynes ir pareiškė esąs įsitikinęs „Los Blancos“ pergale prieš „Barcelona“ bei prognozuoja galutinį dvikovos rezultatą 3-1.

Priminsime, jog Guti „Los Blancos“ komandoje rungtyniavo nuo pat savo karjeros pradžios iki 2010 metų, kuomet persikėlė į Turkijos „Besiktas“ ekipą, o po vieno sezono naujoje šalyje nusprendė baigti profesionalo karjerą.

„Real“ tikrai nugalės „Barcelona“. Manau, kad jie laimės rezultatu 3-1. „Barca“ pasikliauja Lioneliu Messi, o be jo katalonams sunkiai einasi“, - teigė Madrido miesto klubo pergale tikintis futbolininkas.

„Nepaisant to, „Real“ turi puikią sudėtį. Komandoje yra po kelis aukščiausio lygio žaidėjus kiekvienai pozicijai. Jei Cristiano Ronaldo negalėtų išbėgti į aikštę, tikrai būtų kuo jį pakeisti, nes čia daug puikių futbolininkų“.

„Mano širdis vis dar plaka „Real“ ritmu ir taip bus visad. „Real“ komanda yra mano antroji šeima. Tai klubas, kuris man daug davė ir suvaidino didžiulį vaidmenį mano profesinėje karjeroje ir, aišku, pasiekimų atžvilgiu“, - pridūrė Guti.


Šiame straipsnyje: GutiRealBarcelonaEl Classico

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių