G.Scheidt dalyvaus Europos buriavimo čempionate

Po motinystės atostogų pavasarį vėl sportuoti pradėjusi olimpinė vicečempionė Gintarė Scheidt nusprendė neatidėlioti sugrįžimo į didįjį sportą.

Birželio 4-11 dienomis Taline vyksiančiame Europos buriavimo čempionate startuos keturi Lietuvos buriuotojai. Tarp jų – ir olimpinė vicečempionė G.Scheidt, į didįjį sportą po motinystės atostogų sugrįžusi tik šį pavasarį ir žadėjusi Europos čempionate dar nedalyvauti. 

„Gintarė buvo nusiteikusi šiemet varžybose dalyvauti truputį santūriau, bet, kaip matote, jos rezultatai gana neblogi ir, matyt, jai pačiai atsirado noras varžytis – į Europos čempionatą panoro važiuoti pati, nors iš pradžių galvojo dalyvauti tik pasaulio čempionate“, - svarstė Lietuvos buriuotojų sąjungos (LBS) generalinis sekretorius Linas Tamkvaitis. 

Pasak jo, kadangi G.Scheidt po  pertraukos treniruotis pradėjo dar palyginti neseniai, dideli tikslai jai nėra keliami. „Nors jau įvykusių varžybų, kuriose Gintarė dalyvavo, rezultatai nuteikia optimistiškai. Bet pagrindinis tikslas – pasiruošti olimpinėms žaidynėms“, - teigė LBS atstovas.

Žemyno pirmenybėse taip pat dalyvaus Aušra Milevičiūtė, Viktorija Andrulytė ir Rokas Milevičius.


Šiame straipsnyje: Scheidtburiavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių