Graudu: „Sakalų“ žaidėjai atgaus tik 25 proc. savo uždirbtų pinigų

Prieš kelias savaites portalas Krepsinis.net rašė, kad skolose skęstantys Vilniaus „Sakalai“ veikiausiai sulauks išsigelbėjimo, nes atsirado žmonės, kurie ketina ima darbų.

Nors buvo kalbama apie 500–600 tūkstančių siekiančias „Sakalų“ skolas, tačiau jos yra kur kas didesnės. Su portalu Krepsinis.net susisiekęs vienas iš klubą norinčių gelbėti asmenų pateikė oficialius dokumentus, kurie nustebino – „Sakalų“ skolos yra beveik 2 milijonai litų.lubas yra skolingas kiek daugiau nei 900 tūkst. Lt. Dar 1 mln. siekia įsiskolinimai įmonėms, tarp kurių yra skolos ir už elektrą, vandenį, dujas ir kitą.

Krepsinis.net šaltinių informacija buvo patvirtina – komandą norintys gelbėti asmenys siūlo visiems žaidėjams 25 procentus jų siekiančios skolos. Dauguma žaidėjų sutinka su šia sąlyga, nes jau buvo palaidoję galimybes apskritai gauti pinigų iš sostinės ekipos.

„Tiesiog norime, jog visi suprastų, kad kitos išeities nėra, nes skolos yra milžiniškos. Geranoriškai pasielgę žaidėjai leistų mums išgelbėti klubą, o patys atgautų bent jau dalį pinigų, nes bankroto atveju vargu, ar sulauktų jų“, – Krepsinis.net sakė kol kas savo tapatybės nenorintis atskleisti vienas iš „Sakalų“ gelbėtojų.

Savaitgalį interviu „Sakalų“ vadovas Vytautas Kiaušas sakė, kad klubas gali žaisti FIBA Europos Iššūkio taurės varžybose. Galimi nauji savininkai tik pasijuokė iš tokių kalbų ir pavadino jas absurdiškomis, kadangi komanda dabar galvoja, kaip išsikapstyti iš didžiulių skolų ir surinkti biudžetą kitam sezonui, o ne apie dalyvavimą tarptautiniame turnyre.

Ar „Sakalai“ bankrotuos, ar bus išgelbėti, turėtų paaiškėti artimiausiu metu. Jeigu viskas susiklostys sėkmingai, klubo gelbėtojai žada profesionalią struktūrą ir laiku mokamus atlyginimus.

 


Šiame straipsnyje: Sakalaikrizėatlyginimaiskolos

NAUJAUSI KOMENTARAI

CK

CK portretas
Visame sporte atlyginimai yra nerealiai užaukštinti( pav. futbole po 500 000 Lt per savaitę). Tuo pačiu seka ir mūsų varguoliai. Deja, čia klubų šeimininkai ne arabų šeichai arba abramovičiai, tad VISI Lietuvos klubų žaidėjai yra "pamauti" ant apgavystės adatos. Tik tai pasijaučia ne vienu metu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių