Geriausias golfo žaidėjas – vos 22 metų Rory McIlroy‘us

Jaunuolis iš Šiaurės Airijos Rory Mcilroy‘us įsiveržė į pasaulio golfo žaidėjų reitingo rikiuotės viršūnę.

Airis tapo vienu jauniausiu šios sporto šakos žaidėju, pakilusiu taip aukštai. Tik 1997 metais amerikiečiui Tigeriui Woodsui pavyko būti pirmam, sulaukus vos 21 metų.

Šoktelti į pirmąją vietą R.McIlroy‘ui padėjo sekmadienį Floridoje (JAV) laimėtas „Honda Classic“ turnyras. Jame naujasis reitingo lyderis dviem smūgiais aplenkė ir T.Woodsą, ir ilgametį varžybų dalyvį Tomą Gillisą.

Paskutinę Floridoje dieną T.Woodsas dėjo visas pastangas pavyti R.McIlroy‘ų, tačiau pernelyg didelis buvo skirtumas po pirmųjų dienų.


Šiame straipsnyje: Rory McIlroy'us golfas

NAUJAUSI KOMENTARAI

GOLFAS NE KAIMIECIAMS

GOLFAS NE KAIMIECIAMS portretas
GOLFO INDUSTRIJA OFICIALIAI PRIPAZINTA IEINANTI I DESIMTUKA BIZNIU. LIETUVOJE YRA LABAI BLOGAI VERSLININKU GALVOJAMA APIE GOLFA. jU NUOMONE YRA NEIGIAMA TIK DEL TO KAD NIEKO APIE TAI NESUPRANTA. JU ISSILAVINIMO LAIPSNIS, TIKSLIAU ISPRUSIMO LAIPSNIS YRA LABAI ZEMAS. GAILA, KAD KELETAS ZMONIU LIETUVOJE PASTATE GOLFO AIKSTYNUS. GERIAU BUTU BUVE, KAD TIE TIPO MILIONIERIAI BUTU VAZINEJE I UZSIENI IR ATRODE KAIP TIKRI KAIMIECIAI, NEMOKANTYS ZAISTI GOLFO. DABAR DEL TU KELIU ISKILIU ZMONIU JIE GALI NAUDOTIS GOLFO PASLAUGOMIS IR UZSIENYJE NEATRODYTI PIMPIU. VERSLININKAI, ATMINKITE, KAD JEI NAUDOJATES GOLFO PASLAUGOMIS, TAI GIRKITE VISUS IR VISKA KAS LIETUVOJE VYSTO GOLFA.
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių