„Galatasaray“ treneris: esu įsitikinęs, kad laimėsime prieš „Schalke“

Stambulo „Galatasaray“ klubo strategas Fatihas Terimas yra įsitikinęs, kad jo treniruojamas klubas sugebės eliminuoti Gelzenkircheno „Schalke“ komandą.

Priminsime, kad pirmasis aštuntfinalio susitikimas, kuris vyko Stambule, pasibaigė taikiai 1-1, taigi „Schalke“ klubui užtektų nulinių lygiųjų ir Vokietijos ekipa patektų į Čempionų lygos ketvirtfinalį. Tačiau F.Terimas tiki savo komandos šansais patekti į kitą etapą.

„Stambule pirmosios rungtynės pasibaigė 1-1. Tose rungtynėse pamatėme, kad „Schalke“ yra puikios sportinės formos. Žinome, kad žaisime prieš stiprią komandą, bet aš esu įsitikinęs, kad rytoj mes laimėsime. Tikiu savo komanda. Taip pat patvirtinu, kad Wesley Sneijderis rytoj žais“, - kalbėjo F.Terimas.

Savo treneriui pritarė ir rezultatyviausias klubo puolėjas Burakas Yilmazas, kuris tikisi Čempionų lygoje išlikti iki pat pabaigos.

„Didžiuojamės, kad esame šiame etape. Visgi aš ir visa komanda tikime, kad galime žengti dar toliau. Tikiu, kad rytoj galime pasistengti ir laimėti“, - savo mintimis pasidalino ir B.Yilmazas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių