G. Bale'as pasižymėjo Londono klubų derbyje

Sužaistos vienerios „Premier“ lygos XXVIII turo rungtynės. Londono derbyje santykius aiškinosi vietos „Tottenham“ ir „Arsenal“ klubai, o tris taškus ir pergalę minimaliu rezultatu 2:1 iškovojo trenerio Andre Villas-Boaso ekipa.

Per pirmąjį pusvalandį komandos pavojingais epizodais neišsiskyrė. Nors abiejų ekipų futbolininkai ir stengėsi ne kartą pavojingai kontratakuoti, visos atakos baigėsi netiksliais perdavimais arba prarastais kamuoliais.

Pirmasis įvartis šiame susitikime buvo įmuštas 37 minutę. Išvengęs varžovų gynėjų darytos dirbtinės nuošalės „Tottenham“ komandos lyderis Garethas Bale‘as be didesnio vargo nuginklavo priešininkų ekipos vartų sargą Wojciechą Szczesny.

Įvartį į savus vartus praleidę svečiai sutriko ir vos po kelių minučių šeimininkai pelnė antrąjį įvartį. Šį kartą varžovų dirbtinės nuošalės išvengė krašto puolėjas Aaronas Lennonas, kuris lygiai taip pat kaip ir G.Bale‘as išbėgo vienas prieš „Arsenal“ klubo vartininką ir pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Po didžiosios pertraukos į aikštę grįžę „kanonieriai“ pradėjo žaisti kur kas aktyviau ir jau 51 minutę po tikslaus Theo Walcotto perdavimo įvartį į „Spurs“ ekipos vartus įmušė svečių komandos vidurio gynėjas Peras Mertesackeris.

Per likusį antrojo kėlinio laiką „Arsenal“ komandos futbolininkai žaidė tarsi „ant sparnų“. Viena po kitos pavojingos atakos vertė nerimauti „White Hart Lane“ stadione susirinkusius šeimininkų gerbėjus, bet „kanonieriams“ išlyginti rezultato taip ir nepavyko.

  • „Tottenham“ 2 – 1 „Arsenal“
  • 37‘ [1 – 0] Gareth Bale
  • 39‘ [2 – 0] Aaron Lennon
  • 51‘ [2 – 1] Per Mertesacker


NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių