Futbolo sirgalius pasikeitė vardą dėl „Liverpool"

Vienas futbolo sirgalius iš Norvegijos savotiškai įsirašė savo vardą į „Liverpool“ klubo istoriją. Axelas Gogstadas, vos sulaukęs 18 metų, pasikeitė savo vardą į Anfieldas(„raudonųjų“ komandos stadiono pavadinimas), taip išreikšdamas savo meilę klubui.

Nuo vaikystės „Liverpool“ klubo didvyriais Robbie Fowleriu, Kenny Dalglishu ir vis dar žaidžiančiu Stevenu Gerrardu žavėjęsis jaunuolis dabar jau yra 27 metų, tačiau įdomi istorija, nuliūdinusi jo mamą, paaiškėjo tik dabar.

„Į Angliją atvykau iš Norvegijos. O vardą pasikeičiau, kai man tik suėjo 18 metų. Dabar Anfieldu esu jau devintus metus. Visada didžiavausi savo vardu Axelas, tačiau pamaniau, kad Anfieldu didžiuočiausi dar labiau, o taip pat „Liverpool“ visada būtų su manimi“, - pasakojo norvegas.

„Pamenu, kai grįžau namo, mama manęs paklausė: „ką šiandien veikei?“. Aš jai atsakiau: „pasikeičiau vardą į Anfieldas“. Jinai negalėjo patikėti ir man atsakė: „ne, nepasikeitei!“. Po pusvalandžio įtikinėjimų parodžiau jai dokumentus, bet ji vis tiek netikėjo“, - teigė amžinas „raudonųjų“ sirgalius.

Šiuo metu Sautamptone sporto žurnalistiką studijuojantis Axelas-Anfieldas taip pat papasakojo, kad su tokiu vardu geriau į Mančesterį nekeliauti, nes „Liverpool“ varžovų „Manchester United“ sirgaliams tai gali nepatikti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių