Futbolo rinktinėje – sugrįžtuvės ir atsisveikinimas

Lietuvos nacionalinė rinktinė pirmadienį Vilniuje susirinko ruoštis trečiadienio tarptautinėms draugiškoms rungtynėms su Moldova.

Po ilgesnės pertraukos prie komandos prisijungė Edgaras Česnauskis, kuris nerungtyniavo rinktinėje nuo 2005-ųjų rugsėjo.Tiesa, treniruotėje „Moskva" klubo saugas nedalyvavo - ekipos draugų darbą jis stebėjo iš šalies dėl traumos, patirtos Rusijos čempionato rungtynėse.

Be E.Česnauskio pirmadienio vakare Vilniaus „Žalgirio" stadione prakaitą liejo 21 žaidėjas.

Kiek lengviau nei visi treniravosi tik gynėjas Andrius Skerla ir puolėjas Tomas Danilevičius, kurie abu dar sekmadienio vakare sužaidė visas 90 minučių už savo klubus.

Prieš treniruotę su komanda atėjo atsisveikinti buvęs rinktinės strategas Algimantas Liubinskas, kurio oficialios palydėtuvės numatomos būtent trečiadienį.

Iš tribūnų aikštę stebėjo pagrindinis kandidatas šią savaitę oficialiai užimti atsilaisvinusią rinktinės trenerio vietą - FBK „Kauno" strategas portugalas Jose Couceiro.

Lengvos treniruotės metu futbolininkai šlifavo atakas kraštais ir žaidė per pusę aikštės. Treniruotei vadovavo Saulius Širmelis ir Vitalijus Stankevičius.

Kol bus sutvarkyti visi formalumai dėl naujojo trenerio, jiems teks laikinai vadovauti komandai mače su Moldova. Jis vyks rytoj Marijampolėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių