Finišavo ralis „Kauno ruduo 2008“

Ralį „Kauno ruduo 2008" laimėjo kauniečiai Vytautas Švedas ir Žilvinas Sakalauskas.

Nuo jų 1 minute  ir 7 sekundėmis atsiliko latvių duetas - Andis Neikšans ir Peteris Dzirkals.

Trečioje vietoje - Audrius Višniauskas ir Edvinas Pagirskas.

Visi trys absoliučios įskaitos nugalėtojai, vairuojantys „Mitsubishi Lancer Evo IX", tapo yra ir N4 klasės prizininkais.
A8 klasėjė pirmas buvo Žilvino Juršio ir Vaidoto Butkevičiaus ekipažas („Mitsubishi Lancer Evo IX"). Antrą vietą užima Arūnas Vaičiūnas ir Mindaugas Meilūnas su „Subaru Impreza", treti liko Kęstutis Kurgonas ir Algimantas Melaikis su „Mitsubishi Lancer Evo VIII".
N2000 klasėje nugalėtoju tapo Vytauto Baranausko ir Gedimino Celiešiaus ekipažas su „Ford Fiesta". Antroje vietoje Ignas Taletavičius ir Kęstutis Buzius su „Renault Clio", treti - Ramūnas ir Paulius Nanartavičiai su „Renault Clio".
Iš kovos R klasėje dėl automobilio gedimo po dviejų greičio ruožų pasitraukus Dominykui ir Valdui Butvilams (Mitsubishi Colt), nugalėtojais šioje klasėje tapo Irmantas Žukauskas ir Paulius Samulionis su „Opel Astra".
A 2000 klasėje nugalėjo Justas Vaitiekūnas ir Dominykas Veršinskas su „Honda Civic". Tomas Stabingis ir Donatas Miškinis iš kovos pasitraukė po trečio greičio ruožo.
M klasėje nugalėjo Aras Kalėda ir Iveta Slaboševičiūtė su „Opel Astra". Antri - Donato Kuliešos ir Vyčio Pauliokonio ekipažas („Ford Focus").
Oficialūs ralio nugalėtojai bus paskelbti ir apdovanoti šiandien 19.00 val. Kauno Rotušės aikštėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių