Finansinių sunkumų prislėgtą „Lietuvos rytą“ gelbėja savivaldybė

Šiemet 3 mln. litų Vilniaus  „Lietuvos ryto“ krepšinio klubą parėmusi sostinės savivaldybė Lietuvos vicečempionams skirs dar 250 tūkst. litų. Tokia suma trečiadienį paskirta iš savivaldybės administracijos direktoriaus rezervo, rašo portalas DELFI.lt. Pasak direktoriaus pavaduotojo Rito Vaigino, papildoma parama skirta atsižvelgus į finansinius sunkumus, su kuriais susiduria „Lietuvos rytas“.

„Matyt, jų finansinė situacija yra sudėtinga, nes jie paprašė papildomo finansavimo. Lygiai taip pat papildomų lėšų paprašė „Kibirkšties-VIČI-IKI“ moterų krepšinio klubas, kadangi jiems irgi trūksta pinigų.Visa parama per savivaldybės sporto skyrių jau paskirstyta, o iki Naujųjų metų – pusantro mėnesio, todėl vienintelis šaltinis, iš kurio galėjome padėti – administracijos direktoriaus rezervas“, – DELFI aiškino R. Vaiginas.



 



NAUJAUSI KOMENTARAI

TAIGI

TAIGI portretas
Kauno ,, trintuku-pazaduku,,savyvaldybe ,kur pazadeti pinigai Zalgiriui ir nereikia cia apie kelius,tiltus,darzelius,mokyklas ir taip toliau...pinigu yra,bet metus is metu trinantis kedes tie patys veikejai ,kazkur sugeba pradanginti,vien patikrinus gerai samata arenos-angaro,ten tur but galima butu rasti daug idomybiu,kai kaina kai kurioje spaudoje buvo minima virs 300mln.....Gaila ,kad Kaune nera tokio mero,kaip Druskininkuose !
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių