Filmas „Mes už ...Lietuvą!“ – rinktinės kasdienybė iš arti

Prieš Lietuvos krepšinio rinktinei pradedant pasiruošimą atrankinių varžybų ciklui į Londono olimpiadą, antradienio vakarą krepšinio sirgaliams buvo pristatytas filmas apie rinktinę „Mes už ... Lietuvą!“.

Į premjerą susirinko ne tik rinktinės gerbėjai, bet ir krepšininkai: rinktinės kapitonas Robertas Javtokas, Jonas Valančiūnas, Simas Jasaitis, Renaldas Seibutis, Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis, rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra, rinktinės „talismanas“ Juozukas ir kt.

Beveik dviejų valandų filme tarsi pro rakto skylutę galima pažvelgti į krepšininkų kasdienybę: kaip jie rengiasi varžyboms, kaip ilsisi po alinančių treniruočių, kaip randa savyje jėgų kovoti toliau po skaudžių pralaimėjimų.

Filmo režisierius A. Lekavičius tiki, kad filmas įkvėps ne tik pačius krepšininkus, tačiau ir visus filmą mačiusius žiūrovus. „Filme perduodama universali žinia: būdami kartu, mes stipresni. Nors istorija vyksta krepšinio aikštelėje ir šalia jos, bet daugelį filme atskleidžiamų vertybių galime pritaikyti ir kitose gyvenimo srityse“, – neabejoja filmo režisierius.

Filmas „Mes už... Lietuvą!“ Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio kino teatruose bus pradėtas rodyti nuo gegužės 31 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nejurgis

nejurgis portretas
GRAZIOS NUOTRAUKOS..TIK KUR PIKULE..VEMT NORISI TIK PAMACIUS...

RK

RK portretas
Versliukas sukasi.

cha

cha portretas
tai pikulei tas krepsinis, tai -kosmosas.O va mobilka-dalykas liuks.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių