FIFA: argentiniečių įvarčio reikėjo neįskaityti

FIFA atstovai pripažįsta, kad pergalę prieš Nigerijos komandą Argentinos rinktinei atnešęs įvartis nebuvo "švarus".

Argentinos rinktinė rungtynėse prieš Nigerijos komandą nepasinaudojo keliomis geromis progomis pasižymėti, tačiau laimėjo rungtynes rezultatu 1:0 po vienintelio mačo pradžioje įmušto Gabrielio Heinze įvarčio.

Tačiau FIFA vykdomojo komiteto nariai teigia, kad teisėjo Wolfgangas Starkas neturėjo įskaityti šio įvarčio. Žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad tuo metu, kai G.Heinze galva smūgiavo kamuolį į vartus, kitoje baudos aikštelės vietoje Argentinos žaidėjas prasižengė, neleisdamas Nigerijos gynėjams pribėgti prie G.Heinze.

FIFA teisėjų komitetas antradienį išplatino pranešimą, kuriame nurodė visų artėjančių rungtynių arbitrams daugiau dėmesio atkreipti į puolančios komandos žaidėjų veiksmus po kampinių ir baudos smūgių.

Praėjusio šeštadienio Argentinos ir Nigerijos rungtynėse akivaizdžiai matėsi, kad Argentinos rinktinės žaidėjas Walteris Samuelis sulaikė Nigerijos ekipos gynėją Chinedu Obasi, kuris turėjo dengti G.Heinzę.

Rungtynių arbitras W.Starkas tokiu atveju turėjo skirti pražangą W.Samueliui bei skirti baudos smūgį nuo Nigerijos vartų.


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

Daugiau straipsnių