Fiasko: Lietuvos futbolo rinktinė pralaimėjo Lichtenšteine

Lietuvos nacionalinė rinktinė Vaduce patyrė fiasko. Apie antrąją vietą 2012-ųjų metų Europos čempionato atrankos turnyro I grupėje svajoję Lietuvos futbolo federacijos vadovai gavo stiprų antausį. Lietuvos komanda 0:2 pralaimėjo Europos futbolo provincija laikomam Lichtenšteinui ir praktiškai prarado viltis pakovoti dėl antrosios vietos ir tuo pačiu kelialapio į kitą etapą.

Į nokdauną Raimondo Žutauto auklėtiniai buvo pasiųsti jau pačioje dvikovos pradžioje – 6-ąją minutę kamuolį į Ernesto Šetkaus ginamus vartus pasiuntė Philippe‘as Erne.

Po tokio šalto dušo mūsiškiai taip ir nesugebėjo atsitiesti, o 36-ąją minutę buvo pasiųsti į nokautą. Natūralizuotas šveicaras Michele Polverino gavo puikų perdavimą ir smūgiu iš kelių metrų persvarą padvigubino.

Po pertraukos vaizdas aikštėje praktiškai nepasikeitė. Lietuvos komandos žaidimas ir toliau buvo bedantis, o vienintelis kiek realesnis pavojus prie šeimininkų vartų kilo tik kartą, kai 74-ąją minutę po Darvydo Šerno baudos smūgio kamuolys rikošetu atsimušė į virpstą.


Šiame straipsnyje: LFFLietuvaLichtenšteinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

joooo

joooo portretas
Nykuma...Be komentaru....

kostas

kostas portretas
Smugis zemiau juostos ir blyn pizdets.blyn nieks nesitikejo tokio zaidimo.

petras

petras portretas
treneris grybas nuliu nulis
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių