Favoritų dvikovoje - įspūdinga R. Nadalio pergalė

Įspūdingą pergalę Indian Velse (JAV) vykstančio ATP 1000 serijos „BNP Paribas Open“ teniso turnyro ketvirtfinalyje iškovojo penktoji pasaulio raketė ispanas Rafaelis Nadalis.

Ispanijos tenisininkas ketvirtadienį užtikrintai 6:4, 6:2 nugalėjo antrąją vietą pajėgiausių pasaulio tenisininkų reitinge užimantį šveicarą Rogerį Federerį.

Tai buvo jau 29-oji R.Nadalio ir R.Federerio tarpusavio akistata ir 19-a ispano pergalė.

R.Federeris po mačo teigė, kad šiame turnyre jautė nugaros skausmus, tačiau tai nebuvo pagrindinė priežastis, lėmusi pralaimėjimą.

„Panašus skausmas buvo ir žaidžiant su S.Wawrinka ketvirtfinalyje. Žaisti aš galėjau. Esu laimingas, kad galiu čia konkuruoti. Tai tik nedidelė problema“, - kalbėjo R.Federeris.

Pusfinalyje R.Nadalis susitiks su čeku Tomašu Berdychu (ATP-6), kuris ketvirtfinalyje 6:4, 6:4nugalėjo pietų afrikietį Keviną Andersoną (ATP-37).

Į ketvirtfinalį pateko pirmoji pasaulio raketė serbas Novakas Djokovičius, kuris aštuntfinalyje 6:0, 7:6 (8:6) nugalėjo amerikietį Samą Querrey.

„BNP Paribas Open“ turnyro prizų fondą sudaro daugiau nei 5 mln. JAV dolerių, o nugalėtojui atiteks 1 mln. dolerių ir 1000 ATP reitingo taškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių