Europos taurės sieks ir lietuviai

Paaiškėjo Europos krepšinio taurės turnyro antrojo etapo dalyviai. Tarp jų yra ir keturi klubai, kuriems atstovauja Lietuvos krepšininkai.

„Last 16“ varžybų J grupėje žais Valdemaro Chomičiaus treniruojama Kazanės „Uniks“ (Rusija) ekipa su Sauliumi Štombergu ir Stambulo „Galatasaray Cafe Crown“ (Turkija) komanda su Simu Jasaičiu. Šioje grupėje taip pat rungtyniaus Valensijos „Power Elec VLC“ (Ispanija) ir Jeruzalės „Hapoel“ (Izraelis) krepšininkai.

K grupėje Renaldo Seibučio Bilbao „Bizkaia“ (Ispanija) bei Donato Motiejūno Trevizo „Benetton“ (Italija) komandų varžovėmis bus Atėnų „Panellinios“ (Graikija) ir Bambergo „Brose Basket“ (Vokietija) ekipos.

I grupėje varžysis Berlyno ALBA (Vokietija), Salonikų „Aris BSA 2003“ (Graikija), Le Mano „Sarthe“ (Prancūzija) ir Badalonos „DKV Joventut“ (Ispanija) klubai, o L grupėje dėl dviejų kelialapių į atkrintamąsias varžybas kovos Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija), Nymburko ČEZ (Čekija), Ankaros „Turk Telekom“ (Turkija) ir Las Palmaso „Gran Canaria 2014“ (Ispanija) komandos.


Šiame straipsnyje: ChomičiusŠtombergas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių