Europos kultūrizmo čempionate lietuviai – tarp lyderių

 Lietuvos kultūrizmo ir fitneso atstovai triumfavo Vokietijoje vykusiame WPF Europos kultūrizmo čempionate. 

Absoliučia moterų Europos čempione tapo Rūta Pažarauskaitė (treneriai I. ir S. Misevičiai), kuri nugalėjo ir „Mis Figūra" kategorijoje. Tarp vyrų triumfavo Paulius Jasiukaitis (treneris A. Štelmokaitis), iškovojęs absoliutaus Europos čempionato nugalėtojo vardą.

Visus varžybų dalyvius ir teisėjus stebino lietuvių komandos elegancija scenoje, proporcijos. Prancūzija, Italija, Vokietija, Anglija, Belgija ir kitos Europos šalys kvietė Lietuvos sportininkus atvykti į jų varžybas.

„Mūsų šalies rinktinė parodė, kad Lietuvoje tiek fitnesas, tiek kultūrizmas yra tikrai labai aukšto lygio", - teigė Lietuvos kultūrizmo ir fitneso asociacijos prezidentas Saulius Misevičius.

Pirmąją vietą „Mis Figūra" kategorijoje (virš 165 cm. ūgio) užėmė Snieguolė Mikalauskienė. Tomas Daubaras vyrų kategorijoje iki 95 kg liko antras. Šiaulietė Ramunė Miliauskaitė ir vilnietis Ignas Vaišnoras užėmė ketvirtąsias vietas, o septyniolikmetis Ernestas Grigaitis, kovojęs su žymiai vyresniais sportininkais, jaunimo kategorijoje buvo šeštas.

Komandinėje įskaitoje Lietuvos komanda buvo ketvirta ir aplenkė ne tik daugumą Europos šalių komandų, bet ir čempionato šeimininkę - Vokietiją.

WPF Europos čempionatas vyko Neckarsulm mieste Vokietijoje, šalia „Audi" automobilių gamyklos.

 

 

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių