Europos čempionato reitingas: Lietuvos rinktinė smuktelėjo žemyn

Oficialus 2013 metų Europos vyrų krepšinio čempionato tinklalapis tęsia rubriką, kurioje kiekvieną savaitę reitinguoja visas 24 rinktines pagal žaidėjų demonstruojamą sportinę formą, traumas ir panašius aspektus.

Antrajame reitinge Lietuvos rinktinė išlaikė šeštąją vietą, o pirmadienį paskelbtame trečiajame mūsiškiams teko smuktelėti į septintąją poziciją.

„Lietuvos krepšinio gerbėjus pasiekė žinia apie traumą patyrusį Paulių Jankūną ir Liną Kleizą, kurį kamuoja kelio skausmai. Ar šie krepšininkai galės žaisti rinktinėje, pamatysime tik vasarą“, – aiškinama reitinge.

Daugiausiai pozicijų reitinge prarado Didžioji Britanija, kuri iš 12 vietos nukrito net į 18-ąją. To priežastis – Luolo Dengo išsakytos mintys, jog jis veikiausiai praleis pirmenybes Slovėnijoje. 3 pozicijas prarado ir Rusijos nacionalinė komanda, kuri dabar yra 5-a. Kodėl? Nes Andrejus Kirilenka paskelbė praleisiąs Europos čempionatą.

Toliau pirmauja Ispanijos rinktinė, kadangi niekas iš pagrindinių žaidėjų dar neatsisakė jai padėti. Antroji reitinguojama Prancūzija, trečioji –– šeimininkė Slovėnija, o ketvirtoje vietoje yra Graikija.

Mūsų varžovai B grupėje juodkalniečiai yra 6-oje vietoje, o serbai – 10-oje. Latviai reitinguojami vos 20-ojoje pozicijoje. Bosniams skirta 15-a vieta, makedonams – vos 17-a.

Trečiasis 2013 metų Europos čempionato dalyvių reitingas:

1. Ispanija

2. Prancūzija

3. Slovėnija

4. Graikija

5. Rusija

6. Juodkalnija

7. Lietuva

8. Italija

9. Turkija

10. Serbija

11. Kroatija

12. Izraelis

13. Vokietija

14. Gruzija

15. Bosnija ir Hercegovina

16. Suomija

17. Makedonija

18. Didžioji Britanija

19. Lenkija

20. Latvija

21. Ukraina

22. Švedija

23. Čekija

24. Belgija



NAUJAUSI KOMENTARAI

arvys

arvys portretas
net juokas paeme,kazkokia niekam nezinoma Juodkalnija aplenke Lietuva:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių