Eurolygos kovos - tik akių dūmimas? („Panathinaikos“ klubo komentarai)

Skaudžią nesėkmę Eurolygos ketvirtfinalio starte patyrusi Atėnų „Panathinaikos“ komanda gali boikotuoti antrąją dvikovą. Tokiais grasinimais švaistosi Atėnų klubo vadovai po, jų manymu, tendencingo teisėjavimo pirmajame mače.

Atėnų klubas pirmajame ketvirtfinalio mače Barselonoje suklupo po pratęsimo 70:72, o „Panathinaikos“ prezidentas Dimitris Giannakopoulos pasibaigus dvikovai įsiveržė į teisėjų rūbinę ir išreiškė jais nepasitenkinimą.

Ir tai dar nebuvo viskas. Vėliau Giannakopoulos pareiškė, kad reiktų ištirti teisėjų bankų sąskaitas.

„Gana, kažkas čia yra nešvaraus. Raginu Eurolygos vadovus ištirti rungtynių komisarų sąskaitas, ypatingai pono Kosto Rigo (Eurolygos teisėjų vadovas, – red. past.)“, – teigė Giannakopoulos.

Rungtynių pabaigoje „Barcelona“ krepšininkai grubiai sustabdė Jamesą Gistą, tačiau skyrė paprastą pražangą, o amerikietis prametė abi baudas ir „Panathinaikos“ suklupo.

„Man tyčia trenkė per galvą, o teisėjai skyrė paprastą pražangą. Tai nematyta vagystė, Eurolygai turėtų būti gėda“, – pyko ir Gistas.

„Panathinaikos“ teisėjų darbu skundėsi ir praėjusią savaitę, kai po mačo su Maskvos CSKA Eurolygai išsiuntė oficialų skundą.

Antrosios „Panathinaikos“ ir „Barcelona“ ketvirtfinalio rungtynės numatytos ketvirtadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tegul

tegul portretas
Pasalint ta atenu kluba
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių