Eurolyga už pažeidimus klubams skyrė baudas

Eurolygos vadovybė skyrė nuobaudos klubams, nevykdžiusioms įsipareigojimų lygai arba neužtikrinusių tvarkos rungtynių metu. Net triskart nubausta Belgrado „Partizan Mt:s“ ekipa. Nors pastabų sulaukė pusė Eurolygos komandų, Kauno „Žalgiris“ pateko tarp pavyzdingųjų, kuriems lyga neturėjo priekaištų.

Daugiausiai problemų susilaukė Belgrado „Partizan Mt:s“ (Serbija) komanda. Serbams teks susimokėti  6,5 tūkstančių eurų (apie 22,5 tūkst. litų) už tai, kad rungtynių metu jų arenoje sirgaliai mėtė pašalinius daiktus į aikštelę, ir stengėsi apakinti rungtynių dalyvius lazeriais. „Partizan Mt:s“ buvo nubausta 3 tūkst. eurų (apie 10,5 tūkst. litų) bauda už tai, kad jų treneris neatvyko į Eurolygos trenerių ir teisėjų susitikimą, kuris buvo organizuojamas Stambule. Už šį pažeidimą buvo nubausta ir Gdynės „Asseco Prokom“ komanda, kurią treniruoja Tomas Pačėsas.

Be to, Belgrado komandai skirta 7 tūkst. eurų (apie 24 tūkst. litų) bauda už Eurolygos rėmėjų konkurentų reklamavimą. Tokios pačios nuobaudos susilaukė ir Milano “Emporio Armani” komanda. Bilbao “Bizkaia Basket” sulaukė 2 tūkst. eurų (apie 7 tūkst. litų) baudos dėl nepasirodymo statistikos seminare.

Net dvylika klubų susilaukė perspėjimų dėl to, kad neatsiuntė savo aprangų pavyzdžių. Dėl smulkių pažeidimų buvo įspėtos Šarlerua „Belgacom Spirou“ ir Kantu „Bennet“ komandos.


Šiame straipsnyje: EurolygaPartizan

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių