„Euro 2012“ finalininkės suskirstytos į burtų krepšelius

Paaiškėjus visoms rinktinėms, kurios dalyvaus 2012-ųjų metų Europos futbolo čempionate, kuris vyks Lenkijoje ir Ukrainoje, prieš grupių etapo burtus komandos buvo suskirstytos į keturis krepšelius.

Rinktinės, kurios pateko į vieną krepšelį, čempionato metu nerungtyniaus vienoje grupėje, tačiau tolimesniuose etapuose jos susitikti tarpusavyje galės.

Į pirmąjį krepšelį pateko Europos ir Pasaulio čempionė Ispanija, turnyro šeimininkai Lenkija bei Ukraina ir praėjusiame Pasaulio čempionate finale žaidusi Olandijos rinktinė.

Antrame krepšelyje puikuojasi pastaruoju metu puikius rezultatus demonstruojanti Vokietija. Prie jos taip pat prisideda Italijos, Anglijos ir Rusijos nacionalinės komandos.

Trečiame krepšelyje yra į Euro 2012 pirmenybes tik po papildomo etapo patekusios Kroatijos ir Portugalijos rinktinės. Taip pat į šį krepšelį pateko Šveicarija bei Graikija.

Paskutiniame krepšelyje kiek netikėtai atsidūrė Prancūzijos futbolininkai. Su jais kartu į vieno pajėgumo zoną taip pat pateko Danija. Čekija ir Airija.

Euro 2012 grupių etapo burtų traukimo ceremonija vyks Kijeve, gruodžio mėnesio 2-ą dieną.

Pirmas krepšelis: Ispanija, Lenkija, Ukraina, Olandija.

Antras krepšelis: Vokietija, Anglija, Italija, Rusija.

Trečias krepšelis: Portugalija, Kroatija, Šveicarija, Graikija.

Ketvirtas krepšelis: Prancūzija, Danija, Airija, Čekija.


Šiame straipsnyje: euro 2012

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių