„Euro 2008“: pusfinalyje – Lietuvos atstovas

Rytoj mažasis futbolo aistruolis Rytis Bugajecas kartu su dar 21 savo bendraamžiu dalyvaus pusfinalio rungtynių pradžios iškilmėse tarp Ispanijos ir Rusijos rinktinių.

Didžiąją mažųjų futbolininkų palydovų dalį sudaro vaikai iš Austrijos ir Šveicarijos. Lietuvai atiteko vieta pusfinalio rungtynėse.

Tokią galimybę vilnietis gavo laimėjęs „McDonald‘s"  žaidimą „Į stadioną su žvaigžde". Pusantro mėnesio vykusiame žaidime galėjo dalyvauti 6-10 metų vaikai. Žaidimo metu iš viso buvo išdalyti per 30 000 kuponų, o laimėtojas išrinktas burtų keliu.
Į Vieną R.Bugajecas atvyko kartu su savo dėde, aistringu futbolo gerbėju. Kartu jie Austrijos sostinėje iš viso praleis tris dienas, per kurias ne tik pamatys futbolo karštligės apimtą miestą iš arti, bet ir susipažins su Vienos įžymybėmis, aplankys pramogų parką . Šiandien mažasis futbolininkų palydos narys su kitais vaikais sužais ir draugiškas futbolo rungtynes.
„Labai noriu iš arti pamatyti geriausius Europos futbolininkus. Šiaip labai jaudinuosi, truputį bijau, bet nekantriai laukiu rytojaus", - prisipažino Rytis.

Šiais metais į Europos futbolo čempionatą buvo atrinkti 682 vaikai iš 26 Europos valstybių ir Maroko. Mažasis Lietuvos atstovas į aikštę futbolininkus lydės su vaikais iš Airijos, Ukrainos, Slovėnijos, Rusijos, Vengrijos, Suomijos, Estijos ir Maroko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių