„Energija“ tik po atkaklios kovos įveikė vilniečius

Elektrėnų „Energija“ toliau žengia be pralaimėjimų Lietuvos ledo ritulio čempionate. Aukščiausioje diviziono komandų kova Vilniuje buvo atkakliausia tarpusavio šį sezoną. Vilniaus „Vna“ ledo ritulininkai jau pirmąją minutę išsiveržė į priekį (0,47 min.), o kėlinį laimėjo 2 -1. Per likusią rungtynių dalį labiau patyrę elektrėniškiai pelnė du įvarčius be atsako ir laimėjo rungtynes 3 – 2.

„Pirmiausia reikia pagirti vilniečius, kurie tikrai gerai žaidė, ypatingai kontratakuodami, taip pat užtikrintai vartus saugojo mūsų paskolintas vartininkas D.Žukovas. Žinoma, svarbiausia pergalė, bet kartais reikia ir „kraują nuleisti“. Kai kuriems mūsų žaidėjams trūksta vidinės motyvacijos ir žaidybinės disciplinos, taip pat jautėsi ilgesnis tarpas be rungtynių“ – vyr.treneris Sergejus Krumkačus.

Elektrėnų „Energijos“ sąskaitoje 27 taškai po devynių sužaistų Nacionalinės ledo ritulio lygos Aukščiausiojo diviziono rungtynių. Artimiausias susitikimas vasario 13 d. Elektrėnų ledo rūmuose su „LRK Kėdainiai“.

Elektrėnų „Energija“ įvarčiai: L.Vėželis, Š.Kuliešius, A.Židkovas

Vilniaus „Vna“ įvarčiai: I.Četvertiak, M.Kieras.

1. Elektrėnų "Energija"          9  9  0  0   0  56:22  27
2. Vilniaus VNA                  8  2  1  1   4  23:31   9
3. Kėdainių LRK                 11  2  1  1   7  29:47   9
4. Kaliningrado "Delovaja Rus"   6  2  0  0   4  21:29   6


NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių