„Emporio Armani“ klubo nedomina K.Bryantas

Ne visi Europos klubai yra pamišę dėl galimybės pasikviesti bene didžiausią Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždę Kobe Bryantą. Tai įrodė Milano "Emporio Armani" ekipa.

Prieš sezoną gerokai išlaidavusio Italijos klubo vyriausiasis treneris Sergio Scariolo atskleidė, kad „Emporio Armani“ atsisakė siūlyti sutartį Los Andželo „Lakers“ lyderiui.

„Sulaukėme daugybės skambučių iš Bryanto agento. Kobe buvo susidomėjęs galimybe rungtyniauti pas mus lokauto metu. Tačiau jau nuo pat pradžios buvome nutarę, kad nesikviesime žaidėjų iš NBA tik iki lokauto pabaigos. Vienintelę išimtį padarėme Danilo Gallinariui dėl jo sąsajų su ekipa“, - Italijos žiniasklaidai sakė S.Scariolo.

Prieš sezoną „Emporio Armani“ savo gretas papildė tokiais krepšininkais kaip Ioannis Bourousis, Drew Nicholas, Omaras Cookas, Antonis Fotsis ir minėtasis D.Gallinari.

Pastaruoju metu K.Bryanto pavardė itin glaudžiai siejam su kita Italijos komanda Bolonijos „Virtus“. Tiesa, arti finišo tiesiosios buvusios derybos pastaruoju metu stringa, bet klubo vadovai vis dar tiki, jog gali prisivilioti NBA žvaigždę.


Šiame straipsnyje: NBABryantEmporio Armani

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių