D.Zubrus grįžo į ledo ritulio varžybas

Dainius Zubrus, išsigydęs sunkią kojos traumą, po daugiau nei dviejų mėnesių pertraukos grįžo į rikiuotę, tačiau jo komanda - Naujojo Džersio „Devils“ - NHL čempionate patyrė nesėkmę.

Antrąją vietą Rytų konferencijoje užimantis „Devils“ (69 taškai) klubas svečiuose 0:3 (0:2, 0:1, 0:0) nusileido penktojoje pozicijoje Rytų konferencijoje esantiems Otavos „Senators“ (62 tšk.) ledo ritulininkams. Lietuvis žaidė per 12 su puse žaidimo minučių nė karto nemetė į šeimininkų vartus, išvengė baudos minučių ir blokavo vieną varžovo metimą. Iš viso per 21 šio sezono mačą D.Zubraus sąskaitoje - 2 įvarčiai, 5 rezultatyvūs perdavimai ir 10 baudos minučių.

 „Dainius atrodė neblogai. Tai buvo jo pirmasis mačas po traumos, todėl Zubrus negalėjo iškart sužaisti taip, kaip esame įpratę matyti“, - po rungtynių sakė „Devils“ vyriausiasis treneris Jacques'as Lemaire'as.

D.Zubrus buvo nepatenkintas savo žaidimu gynyboje ir komandos puolimu. „Jaučiausi šiek tiek nesavas. Kai perimdavome ritulį, varžovai spausdavo mus ir trukdydavo įsibėgėti“, - pripažino Lietuvos sportininkas.


Šiame straipsnyje: zubrusnhlDevils

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių