D.Rasimovičiūtė: rezultatas - nei puikus, nei blogas

Trisdešimtą vietą moterų 15 km distancijoje užėmusi biatlonininkė Diana Rasimovičiūtė savo pasiekimu nusivylusi neliko ir pažymėjo, kad pakilti aukščiau buvo galima tik šaudant taikliau.

Lietuvė šaudykloje suklydo tris kartus, dėl ko prie D.Rasimovičiūtės rezultato buvo priskaičiuotos trys baudos minutės. Pagal šliuožimo greitį vienintelė Lietuvos atstovė olimpinėse biatlono varžybose užėmė 13 vietą.

"Nėra labai puikiai, bet nėra ir labai blogai. Šiandien šliuožti buvo sunkiau nei sprinte, nes pasijautė nuovargis - vis dėlto per šešias dienas įveiktos trys sunkios distancijos. Bet pavargusios yra visos biatlonininkės. Pasikartosiu: norint laimėti aukštą vietą 15 km distancijoje ar bet kurioje kitoje, reikia pataikyti visus šūvius", - kalbėjo D.Rasimovičiūtė.

Lietuvė nepateko tarp trisdešimties biatlonininkių, atrinktų pagal geriausius rezultatus, kurios sekmadienį startuos paskutinėje individualioje olimpinės biatlono programos rungtyje - 12,5 km masinio starto varžybose. Tačiau D.Rasimovičiūtė yra viena iš keturių rezerve paliktų sportininkių, kurios pakeistų masinio starto lenktynėse dalyvauti negalinčias atletes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių