D.Motiejūnas negali apsispręsti dėl komandos

Nors vienas perspektyviausių Lietuvos krepšininkų netrukus aštuonioliktą gimtadienį švęsiantis 213 cm ūgio vidurio puolėjas Donatas Motiejūnas jau kurį laiką treniruojasi su Kauno „Aisčių" ekipa, dar nėra aišku, ar žaidėjas ten ir rungtyniaus.

Europos sidabro medalius su jaunučių ir jaunių rinktine laimėjęs krepšininkas dar rugpjūčio pradžioje žadėjo neišvykti iš Kauno ir žaisti vienoje iš dviejų komandų - „Kauno" arba „Aisčių".

Krepsinis.net turimais duomenimis, D.Motiejūnui kontraktą pasiūlė abi komandos, tačiau krepšininkui apsispręsti padedantis tėvas atmetė „Kauno" klubo pasiūlymą ir teigė, jog jo sūnus rungtyniaus „Aisčių" ekipoje.

Neoficialiais duomenimis, lemiamu faktoriumi tapo žaidimo laikas. Be to, „Aisčių" ekipos pasiūlymas buvo pelningesnis.

Įdomiausia, jog D.Motiejūnas bus vienintelis NKL čempionu tapęs „Žalgirio" dublerių krepšininkas, kuris nusprendė atsiskirti nuo ekipos branduolio ir vyriausiojo trenerio Rimvydo Samulėno bei tęsti karjerą ne „Kauno" komandoje.

Manoma, kad daug naujosios komandos „Kaunas" žaidėjų gavo gal ir geresnių kitų komandų pasiūlymų, tačiau vieningai nutarė žaisti ir siekti tikslų kartu.

Europos jaunimo čempionate Rygoje D.Motiejūnas sužaidė 5 rungtynes ir vidutiniškai per 26 minutes pelnydavo 11,2 taško, atkovodavo 5,4 kamuolio, atlikdavo 1,4 rezultatyvaus perdavimo bei blokuodavo 1,2 varžovų metimo. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių