D.Lavrinovičius: Nuotaikos kovingos

Lietuvos rinktinės puolėjas Darjušas Lavrinovičius nelieka abejingas ir kitiems Pekino olimpiadoje besivaržantiems lietuviams. "Palauk truputį, lietuvis plaukia", - trumpai nustojo kalbėti aukštaūgis, kurį Krepsinis.net sutiko bestebint plaukimo varžybas. Krepšininkas sutiko atsakyti į kelis žurnalisto klausimus. 

- Kokios nuotaikos rinktinėje prieš rytdienos dvikovą su Rusija?. 

- Nuotaikos kovingos. Viskas gerai, komanda laimi, visi esame patenkinti. Nuotaikos tikrai geros. 

- Kokio mačo tikitės ryt? 

- Be jokios abejonės, kovoti su Rusija bus labai sunku. Tai - gera komanda. Visgi mes tikimės tik pergalės. 

- Kokius elementus tobulinote prieš šią dvikovą? 

- Mano nuomonė tokia: jei laimi, nieko taisyti nereikia. Jei mes žaidžiame pergalingai, vadinasi taisyti nelabai yra ką. Manau, kad mače su Rusija nugalėtoją lems ne kažkokie taktiniai elementai, o mūsų nusiteikimas, noras, tikėjimas savo jėgomis. Kažką labai keisti jau nebėra laiko. 

- Rungtynėse prieš Iraną debiutavote olimpinėse žaidynėse. Kaip vertinate debiutą?

Man tai buvo eilinės rungtynės. Visada einu į aikštelę dirbti savo darbo. Man visiškai nesvarbu, ar tai olimpinės žaidynės, ar Europos čempionatas, ar klubinis turnyras. Stengiuosi savo darbą atlikti kuo geriau. Manau, prieš Iraną rungtyniavau visai neblogai. 

- Kokios komandos turnyre palieka geriausią įspūdį? 

- Labai gerai atrodo kroatai. Kinai taip pat rungtyniauja visai neblogai. Šiaip galiu pasakyti tiek, kad visos komandos žaidžia savo krepšinį pagal savo pajėgumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių