D.Kurtinaitienė: tragedijos dėl pralaimėjimo nedarome

Lietuvos moterų rinktinė pralaimėjo paskutines 2011-ųjų metų Europos čempionato Lenkijoje antrojo etapo rungtynes Čekijai ir E grupėje užėmė antrąją vietą.

Tai reiškia, kad Lodzėje vykstantį finalinį turnyro etapą mūsiškės pradės ketvirtadienį ketvirtfinalio mūšiu su Europos čempionių titulą ginančiomis prancūzėmis.

“Pralaimėjome, tačiau tragedijos dėl to tikrai nedarome. Tikimės, kad dviejų prastų rungtynių iš eilės nebus ir mes atsigriebsime ketvirtfinalio rungtynėse su prancūzėmis. Prastai pataikėm iš toli, nors merginos ir daug metimų atliko visiškai laisvos. Be to, nesugebėjome sustabdyti varžovų komandos dviejų lyderių E.Vitečkovos ir K.Elhotovos, kurios ir pelnė didžiąją dalį čekių taškų. Dabar laukia dvi laisvos dienos, per kurias išanalizuosime prancūzių žaidimą“, - po mačo mūsų portalui sakė Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio asistentė Dalia Kurtinaitienė.

Pasak jos, nėra skirtumo su kuo žaisti ketvirtfinalyje. „Jau anksčiau sakėme, kad mums jokio skirtumo – su kuo žaisti. Prieš stipresnes varžoves merginos kaip tik labiau mobilizuojasi. Varžovių Europos čempionate nepasirinksi. Neabejoju, kad prieš prancūzes sužaisime gerai“, - optimizmo nestokojo trenerė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

demokratija.eu

demokratija.eu portretas
Noretusi dienrastyje isvysti straipsni tokia tema "AR TIK VYRU KREPSINIO KULTAS EGZISTUOJA LIETUVOJE?" Liudna taciau akivaizdu,kad moteru krepsinis nesulaukia jokio palaikymo.

Domantas

Domantas portretas
Kovoti dėl prizinių vietų mūsiškėms nesišviečia.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių