Dieną su „Žalgiriu“ laimėjo 20-metis studentas iš Vilniaus

Rytinė treniruotė Kauno sporto halėje, pietūs su komandos draugais ir vakarinės LKL pusfinalio varžybos prieš „Šiaulių“ komandą - tokia dienotvarke greičiausiai nenustebinsi nei vieno Kauno „Žalgirio“ žaidėjo.

Tačiau vilnietis Darius Vaitonis nė nesapnavo, kad vieną dieną „Žalgirio“ komandos rūpesčiais ir džiaugsmais teks gyventi ir jam.

20-metis studentas laimėjo akcijoje ir gavo progą vieną dieną pagrįstai save vadinti žalgiriečiu. Galimybę pabūti profesionalios krepšinio ekipos nariu suteikė sportinių prekių gamintojas „adidas“, šį sezoną tapęs oficialiu Kauno komandos rėmėju.

Šį antradienį, kai Kauno „Žalgiris“ žaidė nemažai nervų kainavusias LKL pusfinalio varžybas prieš „Šiaulių“ komandą, Darius kartu su kitais komandos nariais rungtynes stebėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio. Prieš tai jis jau buvo spėjęs savo rankos taiklumą išbandyti rytinėje „Žalgirio“ treniruotėje, aplankyti komandos treniruočių bazę ir papietauti su Tadu Klimavičiumi, Povilu Butkevičiumi ir Siim-Sander Vene.

Šia akcija siekima skatinti jaunuosius krepšinio talentus ir gerbėjus tobulėti, suteikiant jiems progą treniruotis ir bendrauti su geriausiais Lietuvos krepšininkais. Projekto partneriai tiki, kad tokios iniciatyvos įkvepia ateities talentus siekti profesionalaus sporto aukštumų.

Plačiau apie DIENĄ SU ŽALGIRIU - video reportaže:



Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių