Dėl „Vėtros“ ateities sunerimo ir Futbolo federacija

Lietuvos futbolo federacija (LFF) kviečia Vilniaus „Vėtros“ vadovus pasiaiškinti dėl klubo perspektyvų ir galimybės dalyvauti 2010 metų LFF rengiamose varžybose.

Toks sprendimas priimtas reaguojant į „Vėtros“ komandos žaidėjų skundus dėl nesumokėtų atlyginimų ir nepateikiamos informacijos apie klubo ateitį, o taip pat dėl to, jog Vilniaus klubas iki šiol LFF licencijavimo skyriui nepateikė audituotos finansinės dokumentacijos.

A bei UEFA licencijų siekiantys klubai minėtą dokumentaciją turėjo pateikti iki vasario 10 dienos.

LFF varžybų vykdymo skyrius išsiuntė oficialų raštą „Vėtrai“ su įpareigojimu klubo vadovus iki vasario 23 dienos atvykti į LFF būstinę.

Klubo vadovams neatvykus iki nurodytos datos, tai reikštų „Vėtros“ atsisakymą dalyvauti 2010 m. LFF rengiamose varžybose (A arba I lygoje).

„Vėtra“ nuo 2009 m. spalio mėn. dalyvavo licencijavimo procese, o 2010 m. sausio mėn. pabaigoje buvo pareiškusi ketinimus dalyvauti 2010 m. LFF A lygoje.

Primename, kad "Vėtros" valdymą perėmęs koncerno "OPI Group" vadovas Antonas Treušnikovas iki vasario 10 d. žadėjo išmokėti Lietuvos vicečempionų futbolininkams ir treneriams atlyginimus, vėluojančius jau daugiau nei pusę metų. Tačiau pinigų nesulaukę žaidėjai prabilo nebetikintys naujais klubo vadovų pažadais.


Šiame straipsnyje: vėtraLFF

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių