D.Drogba agentas: jis paliks „Chelsea“ klubą

Nors prieš du mėnesius Anglijos spauda pranešė, kad Londono „Chelsea“ klubas neketina pratęsti sutarties su puolėju Didieru Drogba, futbolininko agentas Thierno Seydi teigia visai ką kitą.

Jis sako, kad „mėlynieji“ jau dabar ruošia naują sutartį 33-ejų afrikiečiui, tačiau pats Drogba nėra linkęs likti Londone ir artėjant karjeros pabaigai norėtų save išbandyti kituose kraštuose.

„Neseniai „Chelsea“ siūlė pratęsti kontraktą dar vieneriems metams, tačiau šis pasiūlymas mums netiko“, - sakė Drogba agentas.

„Po to į Londono atskrido „Milan“ klubo atstovai, bet aš jiems iš karto pasakiau – ne, nes sutartis taipogi mūsų netenkino“.

„Supraskite Didiero amžių, jis jau nebėra tas futbolininkas, kuris dar gali taip mikliai judėti, kaip tai daro jaunimas. Jis žais ten, kur jam bus mokamas didžiausias atlyginimas ir nesvarbu, kuri šalis tai bebūtų“.

„Kol kas yra trys realus variantai. Tai gali būti Jungtinės Amerikos Valstijos, Rusija, arba Kataras. Neatmetama galimybė persikelti rungtyniauti ir į Aziją. Galime pasakyti tik tai, jog mus labai domintų Los Andželo „Galaxy“ klubo pasiūlymas, nors greičiausiai neatsisakytume ir Rusijos „Anzhi Makhachkala“ ekipos pateiktos sutarties“.

„Bet kokiu atveju, mes dar nesulaukėme mus tenkinančios sutarties, todėl kalbėti apie persikėlimą į kurį nors kitą klubą būtų dar ankstoka. Galime patvirtinti tik tai, jog Didieras po šio sezono „Chelsea“ gretose neliks“, - užbaigė Thierno Seydi.


Šiame straipsnyje: Didier DrogbaChelsea

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių