D.Collinsas sugrįžo į „Žalgirio“ treniruotes

Sportinį režimą pažeidęs ir nuo komandos laikinai nušalintas DeJuanas Collinsas sugrįžo į Kauno „Žalgirio“ treniruotes.

35-erių metų amerikietis dalyvavo ketvirtadienį vakare vykusioje ekipos treniruotėje. „Baigėsi suspendavimo laikotarpis ir DeJuanas sugrįžo į komandą. Tikimės, kad žaidėjas suprato, kodėl buvo praradęs motyvaciją treniruotis ir rungtyniauti bei pakeitė požiūrį. Jis yra profesionalas, supranta, kokį vaidmenį turi vadinti mūsų komandoje“, – sakė „Žalgirio“ klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis.

Anot klubo vadovo, žaidėjas treniruojasi pilna jėga ir ruošiasi rytoj vyksiančioms Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėms su „Kėdainių-Triobet“ ekipa. Tiesa, kol kas neaišku, ar šiame mače įžaidėjas išbėgs į aikštę.

„Kol kas dar sunku pasakyti, kokia yra D.Collinso sportinė forma. Per tas dvi savaites jis treniravosi tik individualiai, todėl gali prireikti šiek tiek laiko. Galbūt jis jau bus registruojamas šioms rungtynės, tačiau ar žais, dar neaišku. Po pirmojo susirinkimo vaizdą susidaryti buvo dar sunku, kadangi po tokios skaudžios nesėkmės Eurolygoje ketvirtadieninė treniruotė buvo reabilitacinė, atstatomoji“, – sakė V.Masalskis.

Neprofesionalus sportininko elgesys komandos trenerius ir vadovus supykdė po lapkričio 20-ąją įvykusių VTB Vieningosios lygos rungtynių su Kazanės „Unics“. Nors visi žalgiriečiai toliau ruošėsi po kelių dienų vykusiam Eurolygos mačui Maskvoje su vietos CSKA, D.Collinsas mačo išvakarėse parskrido į Kauną ir tokio savo elgesio normaliai paaiškinti nesugebėjo.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisCollinsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Jega, taip ir zinojau... Bus nors 1 izaidejas.

KIESA

KIESA portretas
paziurekit youtube yra faru anonsas treciadieni rodys kaip jis sakojosi kaune pries policininkus

wonderful

wonderful portretas
we love you, gl DC
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių