D.Blattas: pralaimėjome pačiu netinkamiausiu metu

Rusijos rinktinės strategas Davidas Blattas po pralaimėjimo Prancūzijai pripažino, kad varžovai šį kartą žaidė geriau.

„Jie nusipelnė šios pergalės. Tokiuose turnyruose labai svarbu kuo greičiau psichologiškai atsigauti po pralaimėjimų. Iki šiol žaidėme pergalingai, o štai dabar suklupome. Esu nusivylęs, kad pralaimėjome šioje turnyro stadijoje“, - kalbėjo treneris.

„Ir šiandien ne Tony Parkeris buvo tas X faktorius, o Nicolas Batumas. Tony sužaidė taip kaip yra įpratęs, jo visiškai sulaikyti neįmanoma, tačiau šiandien iššovė N.Batumas ir tai tapo didžiuliu nusivylimu“, - kalbėjo strategas.

„Turėjome žaisti geriausiai, kad laimėtume, o mes žaidėme prasčiau už savo varžovus. Iš dalies tai yra dėl jų gero žaidimo, iš dalies dėl to, kad nesugebėjome žaisti aukštesniu lygiu, kurio reikia rungtyniaujant prieš tokią komandą“, - pažymėjo amerikietis

„Noriu pasveikinti prancūzus, kurie šiandien buvo geresni už mus. Pralaimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių triuškinančias persvara. Tokios svarbos rungtynėse tai labai didelis pranašumas varžovas“, - apmaudo neslėpė Rusijos rinktinės aukštaūgis Timofėjus Mozgovas.


Šiame straipsnyje: Eurobasket

NAUJAUSI KOMENTARAI

linas

linas portretas
turejo ir anksciau.

Kacapas

Kacapas portretas
ojojojojoi, reikejo daugiau naturalizuot zaideju, ba kaip sovietmeciu dabar nebegalime priversti labusus su latviais vergauti musu didzios salies komandai. ainu vodkes ikalt, cesnako uzest ir pufaike susisiut. Dar nuveisiu i konsulata batiuskai p****putkai linkejimus nusiust.

Artas

Artas portretas
Valio prancūzams.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių