D.Beckhamas iš Los Andželo į Paryžių nesikels

Ilgai lauktas Davido Beckhamo persikėlimas į Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipą vis dėlto neįvyks. Tai pranešė prancūzų klubo direktorius Leonardo. Pasak jo, futbolininko šeima yra jaukiai įsikūrusi Jungtinėse Amerikos Valstijose, todėl keltis į Europą nesiruošia.

Primename, kad už 36-erių patyrusį atakų organizatorių „PSG“ komandą valdantys Kataro šeichai ketino pakloti net 12.5 milijonus svarų sterlingų.

„Galime sakyti, kad viskas baigta. Jis būtų atvykęs, bet jo šeima su tuo nesutiko. Jis turi keturis vaikus, todėl savaime suprantama, kad jam išvykti ir palikti šeimą būtų be galo sunku“, - sakė „PSG“ klubo direktorius Leonardo.

Tai, kad futbolininkas lieka JAV, patikino ir prancūzų ekipos prezidentas Nasseras Al Khelaifi: „Davidas Beckhamas lieka Los Andžele. Jis pas mus tikrai neatvyks“.

Beckhamas Los Andžele rungtyniauja nuo 2007 metų, kuomet iš Madrido „Real“ persikėlė į „Galaxy“ klubą. Jame futbolininkas per sužaistas 84 rungtynes yra įmušęs 12 įvarčių bei atlikęs 28 rezultatyvius perdavimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių