Daviso taurė: ištraukti Lietuvos ir Kipro rinktinių mačo burtai

Ištraukti Šiaulių arenoje penktadienį prasidėsiančio Daviso taurės mačo tarp Lietuvos ir Kipro teniso rinktinių burtai.

Ištraukus burtus paaiškėjo, kad pirmąjį mačą penktadienį žais 20-metis lietuvis Dovydas Šakinis (ATP-1579) ir labiausiai patyręs varžovų žaidėjas 26-erių metų Raresas Cuzdrioreanas.

Antrajame penktadienio susitikime susigrums pirmoji Lietuvos raketė 22-ejų metų Ričardas Berankis (ATP-85) ir 16-metisPetrosas Chrysochosas, kuris ITF jaunių reitinge rikiuojasi 130-as.

Šeštadienį vyksiančiame dvejetų mače R.Berankis ir D.Šakinis turėtų žaisti prieš R.Cuzdrioreaną ir P.Chrysochosą, tačiau šio susitikimo dalyviai gali būti keičiami likus valandai iki mačo pradžios.

Sekmadieni pirmieji turėtų žaisti R.Berankis su R.Cuzdrioreanu, o vėliau - D.Šakinis su P.Chrysochosu, tačiau, atsižvelgiant į tuo metu esamą rezultatą, žaidėjai gali būti pakeisti.

Po burtų traukimo vykusioje spaudos konferencijoje Lietuvos rinktinės kapitonas Remigijus Balžekas teigė nesureikšminantis burtų rezultatų.

„Iš tiesų nematau didelio skirtumo kas žais pirmas, o kas - antras. Daug svarbiau yra tai, kad žaidžiame puikioje arenoje, esame neblogai pasiruošę”, - teigė R.Balžekas.

Kipro komandos kapitonas Nikolas Papadopoulos sakė, kad jo komanda nusiteikusi kovingai ir yra pasiruošusi mest iššūkį lietuviams. „Mano žaidėjai jaučiasi gerai, per treniruotes dirbame iš visų jėgų, greitai pripratome prie dangos. Laukia įdomi dvikova.”

Be minėtų žaidėjų Lietuvos rinktinei šiame mače dar gali atstovauti 18-metis Lukas Mugevičius ir 17-metis Kasparas Žemaitėlis (ITF-348).

Daviso taurės mačas tarp Lietuvos ir Kipro rinktinių prasidės penktadienį 16 val., o poros nugalėtojas antrajame etape žais su Portugalijos arba Benino rinktine.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių